Welkom op mijn website.

Hier kun je meer vinden over mijn werkzaamheden en projecten. Momenteel ben ik werkzaam als Assistent Team Onderwijs en bij de Front Office van het Rijksmuseum in Amsterdam. Ik werk daar 24 uur per week met heel veel plezier. Ik heb contact met scholen over ons educatieve aanbod en voorzie bezoekers van informatie en ik zorg voor de organisatie van de cursussen en workshops in de Teekenschool.

 

Daarnaast werk ik voor mijn eigen Theatergroep De Luie Honden als zakelijke leiding. De Luie Honden maken voorstellingen en theatrale acts op maat voor festivals, theaters, bedrijven, feesten en partijen. Onder het kopje projecten kun je een aantal voorbeelden zien van mijn werk bij De Luie Honden. De Luie Honden organiseren ook elk jaar het festival 'Rondje van de Stad', een festival ter ere van de opening van het culturele seizoen in samenwerking met Open Monumentendag

 

In Amersfoort heb ik samen met Teun van Essen in 2000 Productiehuis d*Amor opgericht. Een aantal jaren produceerden we grote locatievoorstellingen en straattheaterfestival ETCETERA. Daarna richtten wij samen Cafe THUIS en Cafe MILES op waar ik bedrijfsleider was. Naast mijn theaterleven heb ik altijd veel in de horaca gewerkt en heb ik op verschillende plekken veel ervaring opgedaan.

 

Ik ben creatief, oplossingsgericht en hou van hard werken. Ik sta open voor allerlei projecten en kan goed samenwerken.